ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ενώ στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με την πώληση της ΠΑΕ και τις ανακοινώσεις, η ιστορία του συλλόγου συνεχίζεται να αμαυρώνεται με το δεύτερο -3 στην υπόθεση του Βέμερ να είναι πλέον και επίσημο

Παναθηναϊκός: Και η κατρακύλα συνεχίζεται

Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωση της η Σούπερ Λιγκ επισημοποίησε τη δεύτερη αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό για την οφειλή στον Βέμερ, με τους «πράσινους» να έχουν πλέον πέντε εργάσιμες ημέρες (ως την Παρασκευή) προκειμένου να εξοφλήσουν τον παίκτη και να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς (αυτοί με τον Ατρόμητο δεν επιστρέφονται).

Σε άλλη περίπτωση το δεύτερο -3 θα κλειδώσει και επίσημα και πλέον οι «πράσινοι» θα πρέπει μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ να πληρώσουν τις οφειλές τους στον Γερμανό αμυντικό προκειμένου η ομάδα να μην υποβιβαστεί αυτόματα βάση νόμου στην Football League. Στο μεταξύ το «τριφύλλι» μετά από αυτή την εξέλιξη στους 32 βαθμούς, όσους δηλαδή είχαν πριν το ματς με τον Πανιώνιο.

Να θυμίσουμε πάντως ότι την Τετάρτη (25/04) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της αίτησης της αναστολής της εκτέλεσης της απόφασης με το -3 που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα Βέμερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του επόμενου αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, Κυριακή 15 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League.

Επίσης σημειώνεται πως η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει προσφύγει ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. και έχει αιτηθεί την ορθή ερμηνεία και την αναστολή εκτέλεσης της πρώτης αφαίρεσης τριών (3) βαθμών εκ της ίδιας ως άνω απόφασης, οι δε εν λόγω αιτήσεις συζητούνται την ερχόμενη Τετάρτη 25/4/2018.

Σε περίπτωση αποδοχής των αιτημάτων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι εφικτή η επιστροφή τόσο των πρώτων όσο και των δεύτερων τριών (3) βαθμών που έχουν αφαιρεθεί από την εν λόγω Π.Α.Ε. εκ της ως άνω απόφασης.

Σε κάθε περίπτωση η Super League θα προβεί σε όσα ορίζουν τα οικεία κανονιστικά κείμενα καθώς και οι εκδοθείσες και εκδοθησόμενες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο.»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου