ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΘΕΑΤΡΟ… ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!

Το θέατρο σκιών στην πλάτη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει ακόμα πολλές… πράξεις, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να παρακολουθεί άναυδος και απολύτως μπερδεμένος τις τελευταίες εξελίξεις…

Παναθηναϊκός: Θέατρο… σκιών και παραλόγου!

Ο Γιάννης Αλαφούζος που δεν μπηκε καν στον κόπο να πει το παραμικρό ως απάντηση προς τον Δ. Γιαννακόπουλο για την πρόταση που του έκανε το Athens Alive, άκρως πιο συμφέρουσα για τον ίδιο, μα πάνω απ' όλα για ολόκληρο τον Σύλλογο, αποδέχτηκε ημέρα Σάββατο και αφού είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση της αποστολής του MoU προς την κυβέρνηση από το Athens Alive, την πρόταση του Pan-Asia.

Ποια πρόταση; Δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε. Και από την πορεία των χθεσινών εξελίξεων αποδεικνύεται πως ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά ούτε και ο Πιεμπονγκσάντ είναι σε θέση να απαντήσουν ξεκάθαρα για το τι ακριβώς έχουν συμφωνήσει.

Γιατί αυτό που κατάλαβε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, παρακολουθώντας άναυδος τις αλχημείες από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, είναι πως δεν καταλαβαίνει... τίποτα.

Κι εδώ που τα λέμε, πώς να καταλάβει; Ποιος μπορεί να δώσει μια πειστική εξήγηση γύρω από όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό, γύρω από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Με το… ναυάγιο, πάντως, να πλησιάζει και το αδιέξοδο να έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον, ο Παναθηναϊκός ρεζιλεύεται. Από την Ελλάδα μέχρι την Ταϊλάνδη.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο πως το deal κρέμεται από… μια κλωστή. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δούμε αν θα έρθει στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ. Πιθανή άφιξή του, θα ξεκινήσει μια διαδικασία επαφών που ίσως διαφοροποιήσουν την κατάσταση που μοιάζει να διαμορφώνεται. Αν τελικά αναβάλει τον ερχομό του (όπως ακούγεται) όλα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου