ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΟΧΙ ΠΙΕΓΚΠΟΝΣΑΝΤ ΣΤΟ... ΝΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

Ο Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ με επίσημη ανακοίνωση ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση η πρόταση την οποία… αποδέχθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος με αυτή που πραγματικά έκανε το fund που εκπροσωπεί για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Και επίσημα... όχι Πιεγκπονσάντ στο... ναι Αλαφούζου!

Για υπόγεια παιχνίδια και προσωπικές σκοπιμότητες κάνει λόγο σε επίσημη ανακοίνωσή του ο Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ, ανακοίνωση μάλιστα που απευθύνεται στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναφέρει πως ο Γιάννης Αλαφούζος αποδέχθηκε μια πρόταση που ουσιαστικά… δεν υπάρχει, υπογραμμίζοντας πως δεν απάντησε και σιωπά για τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει δεσμευτεί να αναλάβει, τόσο προς την «Pan Asia» όσο και δημόσια, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει πως ο δεν έχει την πρόθεση να εξυπηρετήσει κανένα προσωπικό συμφέρον από όπου κι αν προέρχεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς όλους τους Φίλους και τους Φίλαθλους του Παναθηναϊκού

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων και μετά  την επιστολή που λάβαμε από τον κ. Αλαφούζο θέλουμε άμεσα και με δημόσιο τρόπο να αποκαταστήσουμε την αλήθεια διότι το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν θα καθοριστεί από υπόγεια παιχνίδια και προσωπικές σκοπιμότητες.  Η πρόταση εξαγοράς για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει επισήμως κατατεθεί στις 28 Μαρτίου στον κ. Αλαφούζo και ήταν απολύτως σαφής. Περιλαμβάνει επένδυση για μερική αποπληρωμή χρεών και επένδυση κεφαλαίου 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε μια ομάδα που με κεφάλαιο 20 εκατομμυρίων και χωρίς βάρη θα έδινε και πάλι τον αγώνα της για την κατάκτηση Εθνικών και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.  Προέβλεπε να καταβάλλουμε 13 εκατομμύρια ευρώ για χρέη σε εφορία και δημόσιο, 7 εκατομμύρια ευρώ για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί, 7 εκατομμύρια που είναι δεσμευμένα από τη τηλεοπτικό συμβόλαιο λόγω ενός δανείου που «ανακυκλώνεται» από τα χρήματα που έμπαιναν στην ΠΑΕ μέσω της NOVA και την άμεση επένδυση 20 εκατομμυρίων ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας από το κονσόρτσιουμ. Πρόταση που ασφαλώς είναι παγκοίνως γνωστή πλέον.

Ο κος Αλαφούζος ισχυρίζεται ότι αποδέχτηκε.  Πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την πρότασή μας, επέλεξε το απόγευμα του Σαββάτου για να απαντήσει πλην όμως όχι στην δική μας πρόταση.  Διότι σιωπά ως προς τα υπόλοιπα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα οποία έχει δεσμευτεί τόσο σε εμάς όσο και δημοσίως. Χρέη που διατεινόταν ότι τα αναλαμβάνει.

Είναι σαφές ότι ο κος   Πιενγκπονσάντ στοχεύει στην εξυγίανση και στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού και δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει κανένα προσωπικό συμφέρον απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Είναι ώρες για κρίσιμες αποφάσεις. Είναι ώρα να κατανοήσουν οι επαΐοντες ότι στο μέλλον του Παναθηναϊκού δεν χωρούν επικοινωνιακά τερτίπια και εγωισμοί.

Να σημειώσουμε ότι ο μόνος εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του κου Πιενγκπονσάντ στην Ελλάδα είναι το δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση. Κανένας δεν έχει την εξουσία να εκπροσωπεί τον κο Πιενγκπονσάντ εκτός από τον εαυτό του και τους νομικούς του παραστάτες στην Ελλάδα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου