ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ «ΜΑΪΜΟΥ» ΝΑΙ Ο ΤΑΪΛΑΝΔΟΣ!

Για επικοινωνιακό τρικ και αποδοχή άλλης πρότασης κατηγορεί τον Γιάννη Αλαφούζο ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ όταν ενημερώθηκε για την επιστολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έξαλλος με Αλαφούζο, μιλάει για «μαϊμού» ναι ο Ταϊλανδός!

Φαίνεται πως υπάρχει σοβαρή απόκλιση ανάμεσα σε αυτά που είχε προτείνει η «Pan Asia» για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο, σε σχέση με αυτά που ανακοίνωσε πως αποδέχεται ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων». Ο Παϊρότζ Πιεγκπονσάντ ενημερώθηκε για την επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου, για τα ακριβή αναγραφόμενα σε αυτή, και έγινε έξαλλος.

Ο λόγος ήταν πως, όπως υποστηρίζει η πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, κατηγορεί την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου για επικοινωνιακό τρικ. Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχει ουσιαστικά αποδοχή της δική του πρότασης αλλά μια κίνηση επικοινωνιακή από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ουδέποτε έγραψε στην δική του πρόταση πως θα βάλει 27 εκατ. ευρώ μέσω ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ήταν άλλα τα δεδομένα της δική τος προσφοράς.

Μάλιστα γίνεται λόγος ακόμα και για αναβολή του ταξιδιού του στην Αθήνα, από τη στιγμή που έγινε μια τέτοια κίνηση από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 25 Απριλίου