ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΙΕΓΚΠΟΝΣΑΝΤ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την αποδοχή της πρότασης της Pan Asia από τον Γιάννη Αλαφούζο, με την επίσημη τοποθέτηση – απάντηση του Παϊρότζ Πιεγκπονσάντ να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Παναθηναϊκός: Εν αναμονή της επίσημης τοποθέτησης Πιεγκπονσάντ

Αυτή, άλλωστε, είναι και που θα κρίνει οριστικά την αλλαγή της σκυτάλης στον Παναθηναϊκό και το πέρασμα στην νέα εποχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας φέρεται να επιβεβαιώνει τη συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στην Αθήνα ταξιδεύοντας από την Αγγλία όπου τώρα βρίσκεται για προσωπικές του υποθέσεις.

Θα πρέπει, πάντως, πριν από αυτή την αναμενόμενη άφιξη να υπάρξει και μια επίσημη τοποθέτηση του Παϊρότζ Πιεγκπονσάντ έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για τα όσα υποστηρίζει από τη δική του πλευρά, για την πρόταση και την αποδοχή της εν τέλει, ο Γιάννης Αλαφούζος. Στη δική του επιστολή ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν αναφέρει λεπτομέρειες επί των οικονομικών δεδομένων της συμφωνίας πέραν της ΑΜΚ ύψους 27 εκατ. ευρώ. Με βάση όσα είχαν γίνει γνωστά, όμως, η πρόταση της πλευράς Πιεγκπονσάντ ήταν 13 εκατ. ευρώ για την αποπληρωμή μέρους των υφιστάμενων χρεών και ανάληψη χρεών προς τρίτους, 7,5 εκατ. ευρώ για το «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί, χάρισμα των 7 εκατ. ευρώ που είναι δεσμευμένα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και 20 εκατ. ευρώ για τις άμεσα απαιτητές ανάγκες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε σχέση με τα 27 εκατ. ευρώ που αναφέρει η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου για την ΑΜΚ με την οποία θα γίνει ουσιαστικά και η ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου από την πλευρά του Ταϊλανδού, υπάρχει μια απόκλιση περίπου 7 εκατ. ευρώ. Χρειάζεται, συνεπώς, να τοποθετηθεί και η πλευρά του Πιεγκπονσάντ έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τη συμφωνία, το αν αυτή είναι οριστική ή αν είναι πολύ κοντά και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Μια τέτοια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του Ταϊλανδού θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα δώσει όλες τις απαντήσεις, αλλά και τέλος στην αγωνία του κόσμου του Παναθηναϊκού που περιμένει την αλλαγή σελίδας και την εκτόξευση όπως αναφέραμε νωρίτερα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου