ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΤΟ ATHENS ALIVE: ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟU

Η κοινοπραξία «Athens Alive» έχει αποστείλει στην ελληνική κυβέρνηση MoU προς υπογραφή, προχωρώντας ακάθεκτη το σχέδιό της για την τεράστια επένδυση στο ΟΑΚΑ.

Προχωρά ακάθεκτο το Athens Alive: Απομένει μόνο η υπογραφή της κυβέρνησης στο ΜοU

Στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης είναι πια το πόσο γρήγορα θα προχωρήσει το θέμα του «Athens Alive» με την τεράστια επένδυση που έχει προγραμματίσει τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στον Παναθηναϊκό η κοινοπραξία των ξένων εταιριών που έχει φέρει στην Ελλάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αυτό γιατί, ήδη η κυβέρνηση έχει στα χέρια της το MoU που έχει στείλει η πλευρά του «Athens Alive» έτσι ώστε να μπουν σε αυτό οι υπογραφές και να προχωρήσει το πρότζεκτ. Κάτι που επιβεβαιώνεται απόλυτα από στελέχη της κοινοπραξίας. Μάλιστα, αυτό που αναφέρουν κορυφαία στελέχη των εταιριών που συμμετέχουν στο «Athens Alive» είναι πως οι όποιες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επηρεάσουν την τεράστια αυτή επένδυση.

«Το Athens Alive θέλει να δημιουργήσει μια εξαιρετική έδρα για τον Παναθηναϊκό, άσχετα από το ποιος θα είναι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φέρουμε αυτή τη σπουδαία ανάπτυξη στην Αθήνα και την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Leoforos.gr ο Μαρκ Αλεξάντερ, νομικός εκπρόσωπος της Redstone που συμμετέχει στην κοινοπραξία μαζί με τις υπόλοιπες εταιρίες.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου