ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ -3 ΛΟΓΩ ΒΕΜΕΡ

Καμία ελπίδα για είσοδο στην πεντάδα δεν έχει πλέον ο Παναθηναϊκός, καθώς οι -3 βαθμοί για τις οφειλές προς τον Γενς Βέμερ δεν θα επιστραφούν.

Παναθηναϊκός: Οριστικό το -3 λόγω Βέμερ

Οι ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ το κατάφεραν κι αυτό... 

Για πρώτη φορά στη μεγάλη ιστορία του, ο Παναθηναϊκός τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών η οποία μάλιστα είναι οριστική. Κι όλα αυτά εξαιτίας των οφειλών προς τον Γενς Βέμερ. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πλήρωσε όπως όφειλε τον Γερμανό μπακ κι έτσι πάει χαμένος ο κόπος του Μαρίνου Ουζουνίδη και των ποδοσφαιριστών οι οποίοι παλεύουν στο χορτάρι κόντρα σε όλους και σε όλα.

Συμφωνία ανάμεσα στους «πράσινους» και στον Βέμερ δεν υπήρξε και η αφαίρεση βαθμών είναι οριστική. Το «τριφύλλι» είχε περιθώριο πέντε ημερών για να πληρώσει και να πάρει πίσω τους βαθμούς αλλά αυτό δεν συνέβη... Έτσι το -3 θα πρέπει να θεωρείται οριστικό. Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε -2 από την αρχή της χρονιάς, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, την περσινή χρονιά.

Πλέον οι «πράσινοι» είναι δέκατοι με 32 βαθμούς και δεν έχουν ελπίδες για την πεντάδα. Φυσικά το ποσό πρέπει ακόμα να καταβληθεί στον Βέμερ. Αν αυτό δεν συμβεί έως την άλλη Παρασκευή, θα αφαιρεθούν ακόμα τρεις βαθμοί.

Στις τρεις αφαιρέσεις η ομάδα υποβιβάζεται αυτόματα. Από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν ότι περιμένουν την ΕΠΟ να ερμηνεύσει τον κανονισμό για να πάρουν πίσω τους βαθμούς έχοντας πληρώσει μόνο μία δόση (50.000 ευρώ), χωρίς να πρέπει να καταβάλλουν όλο το ποσό. Η Ομοσπονδία πάντως δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου