«ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Σπύρος Μαραγκός μίλησε για τα προβλήματα που καθημερινά εμφανίζονται στον Παναθηναϊκό

«Κάθε βδομάδα βγαίνει κάποιο νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στο novasports.gr

«Είναι μία σεζόν που έχει βγάλει πάρα πολλές δυσκολίες. Κάθε βδομάδα συμβαίνουν πράγματα που δεν περιμέναμε. Τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα έχουν βάλει πλάτη για να εμφανίζονται στα παιχνίδια όσα γίνεται καλύτερα. Πήραμε ένα ματς που το χρειαζόμασταν, αυτό έδειξε πως όσο μπορούσα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα. Φάνηκε η έλλειψη προπονήσεων».

Για το τι άλλαξε στα αποδυτήρια: «Ο κόουτς τους εξήγησε κάποια πράγματα, στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο. Είναι σημαντικό να βγει αξιοπρεπώς μία τόσο δύσκολη χρονιά»

Για το αν υπάρχει ηρεμία ενόψει Πανιωνίου: «Κάθε βδομάδα βγαίνει κάποιο πρόβλημα. Θα έχουμε πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε εβδομάδα χωρίς πρόβλημα! Θέλουμε να διεκδικήσουμε τα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον αγωνιστικό, να κρίνεται κάτι. Ο Πανιώνιος είναι μία καλή ομάδα με σταθερότητα. Αν μπορέσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το αν συζητάνε οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια αν υπήρχε σταθερότητα τι θα πετύχαιναν: «Ναι αλλά δεν βοηθάει σε τίποτα αυτή η συζήτηση. Αν από την αρχή της σεζόν υπήρχε σταθερότητα, θα κοιτούσαμε αυτά τα παιχνίδια με άλλους στόχους. Τα παιδιά μέσα σε αυτές τις δυσκολίες καταφέρνουν στα παιχνίδια να είναι συγκεντρωμένα. Προσπαθούν για να τελειώσει ο Παναθηναϊκός τη σεζόν όσο γίνεται πιο ψηλά. Προσπαθούμε και εμείς να είμαστε κοντά τους».

Για το αν υπάρχει ελπίδα ότι ίσως αλλάξει κάτι: «Ευχόμαστε να δοθεί μία λύση για τον Παναθηναϊκό, να ξέρεις ότι αυτή η ομάδα θα έχει συνέχεια γιατί έχει ιστορία και πρέπει να έχει συνέχεια».

Για τους Κουλιμπαλί και Αυλωνίτη: «Έχει και αυτός κάποια θέματα. Ήταν πολύ σοβαρός επαγγελματίας, για να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο σίγουρα κάτι σοβαρό έχει γίνει. Μέχρι τώρα ξέρω πως έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Όπως και ο Αυλωνίτης που έφυγε ξαφνικά».

Για τον Πανιώνιο: «Ξέρουμε πως ο Πανιώνιος διεκδικεί την πέμπτη θέση. Κάποιες ελλείψεις, κάποιοι τραυματισμοί τους έχουν αποσυντονίσει αλλά θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου