ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΧΗ!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι έτοιμη για νέα αποχή αν η διοίκηση δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της και πάλι!

Παναθηναϊκός: «Τελεσίγραφο» παικτών για νέα αποχή!

Μετά από όλα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα, την αποχή των παικτών και την πληρωμή από πλευράς διοίκησης μέρους των οφειλόμενων, τα πράγματα έδειχναν να έχουν ηρεμήσει στον Παναθηναϊκό. Αυτό, όμως, αποδείχθηκε πρόσκαιρο αφού οι ποδοσφαιριστές είχαν ζητήσει να μιλήσουν ξανά με τη διοίκηση έτσι ώστε να μάθουν τις προθέσεις της για το υπόλοιπο ποσό που τους οφείλεται.

Για αυτό τον λόγο, όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου πήγε την Πέμπτη στο Κορωπί και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές πριν την προπόνηση. Η πλευρά των παικτών ήταν ξεκάθαρη. Είτε θα γίνει νέα πληρωμή από την πλευρά της διοίκησης, είτε θα υπάρξει νέα αποχή από τις προπονήσεις! Οι παίκτες ειδοποίησαν πως θα περιμένουν ως την Τρίτη κι αν δεν δουν το… χρώμα του χρήματος τότε θα προχωρήσουν στις κινητοποιήσεις τους.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, είχαν πάρει το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν από τον Βασίλη Κωνσταντίνου να υπάρξει πλήρης εξόφληση για τον τελευταίο μήνα του 2017 ως την Τρίτη, αλλιώς θα προχωρήσουν σε νέα αποχή. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ενημέρωσε πως τη Δευτέρα θα έχει απάντηση για το αν μπορεί να γίνει αυτή η πληρωμή...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου