ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ...

Λίγο μετά την έκφραση δυσαρέσκειας από μέρους του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για δημοσίευμα εφημερίδας που ανέφερε πως η ΠΑΕ έχει απαντήσει στην πρόταση του Athens Alive για τον Παναθηναϊκό, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Επικοινώνησε με συνεργάτες του Δ. Γιαννακόπουλου η πλευρά Αλαφούζου...

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου επικοινώνησε με τους ανθρώπους που χειρίζονται το θέμα του Athens Alive και είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Η πραγματικότητα είναι πως οι δύο πλευρές έχουν μια καλή επικοινωνία, αλλά ακόμη αυτή παραμένει σε φιλικό επίπεδο. Η πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου χειρίζεται το θέμα σε απολύτως επαγγελματικά πλαίσια, βάσει των διεθνών όρων συναλλαγής, ώστε να επιτευχθεί αυτό το σημαντικό deal. Εξάλλου, αυτό επιβάλλει και η κρισιμότητα της κατάστασης του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο βρίσκεται στο... και πέντε. Όπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, τέτοιες συμφωνίες δεν μπορούν να επιτευχθούν ούτε με διαρροές, ούτε με δημοσιεύματα.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται από μέρους του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ με το πρότζεκτ, βρίσκονται σε διαρκείς επαφές τόσο με την κυβέρνηση, όσο και με τα ξένα funds, τα οποία ενδιαφέρονται ουσιαστικά να επενδύσουν στο ΟΑΚΑ και στον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον βγάλουν από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Συγκεκριμένα, εργάζονται στην κατεύθυνση ώστε να καταλήξουν στην υπογραφή συμφωνίας με την Κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ, κάτι άλλωστε που είναι ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ για την υλοποίηση του project. Είναι σαφές πως επειδή πρόκειται για μια σοβαρή επένδυση δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα αν πρώτα δεν υπάρξει η πλήρης συμφωνία με το Υπουργείο Αθλητισμού, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αλλά και το ίδιο το ΟΑΚΑ.

Όπως προαναφέραμε, οι επαφές είναι συνεχείς και πολύπλευρες για αυτό το μεγάλο εγχείρημα, βρίσκονται μεν σε καλό δρόμο αλλά δεν μπορούν να ολοκληρωθούν και από τη μια μέρα στην άλλη. Γι' αυτό και απαιτείται υπομονή απ' όλους.

Το σημαντικότερο είναι να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ του consortium Athens Alive και όλων των εμπλεκόμενων φορέων για το ΟΑΚΑ ώστε να προχωρήσει και το θέμα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου