ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πλήρωσε τη μία δόση στον Βέμερ (50.000) και ταυτόχρονα ζητά απ’ το διαιτητικό δικαστήριο να διευκρινίσει πως η ποινή του -3 ενεργοποιήθηκε λόγω μη καταβολής αυτής της δόσης ή έστω να «παγώσει» την αφαίρεση βαθμών μέχρι να αποφανθεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Παναθηναϊκός: Κερδίζει χρόνο μέσω προσφυγής!

Πέρα από οικονομικό, το θέμα του Βέμερ φαίνεται πως μετατρέπεται και σε… νομική σκακιέρα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν άμεσα με οριστικοποίηση του -3 αν δεν πληρώσουν τον Γερμανό μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε. Επειδή οι ίδιοι θεωρούν πως λόγω μιας ασάφειας στον κανονισμό, μπορούν να πάρουν πίσω τους βαθμούς αν καταβάλουν απλά τη μία δόση στον ποδοσφαιριστή. Κάτι που ήδη έκαναν! Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε χθες 50.000 ευρώ (49.882 για την ακρίβεια) ποσό που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση του διακανονισμού με τον Βέμερ. Η μη καταβολή του οποίου, είχε σταθεί αφορμή για την προσφυγή του παίκτη. Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο, ζητώντας να διευκρινίσει ότι η ποινή ενεργοποιείται επειδή δεν κατεβλήθη μία δόση και όχι το σύνολο του ποσού. Κι αυτό λόγω της ασάφειας του άρθρου 24 του σχετικού κανονισμού!

Κοινώς, το «τριφύλλι» θέλει να βγάλει απόφαση το δικαστήριο πως αυτό το -3 έχει επιβληθεί επειδή δεν πλήρωσε μόνο την μία δόση του διακανονισμού και όχι όλο το ποσό!

Διαβάστε περισσότερα στη σημερινή «Πράσινη» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου