ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Στα γραφεία της ΠΑΕ είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού και συνομιλούν με ανθρώπους της διοίκησης...

Μίλησαν με τον Κωνσταντίνου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Οριακές και δύσκολες καταστάσεις στον Παναθηναϊκό. Μετά την ανακοίνωση της τριπλής αφαίρεσης βαθμών λόγω των υποθέσεων Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ, προφανώς χωρίς τις πιο… ήρεμες προθέσεις.

Αντιπρόσωπος των οπαδών ζήτησε και μίλησε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου πριν αρχίσει το ΔΣ, ωστόσο παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη, δεν υπήρξε πρόβλημα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν εκεί και μένουν στον χώρο για να παρακολουθήσουν όσα συζητηθούν από τους συμμετέχοντες στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ…

Μάλιστα κάποιοι εκ των οπαδών συνέχισαν για ώρα την κουβέντα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ, ζητώντας εξηγήσεις για τις ντροπιαστικές καταστάσεις που βιώνει ο σύλλογος. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρξε εισβολή δεκάδων οπαδών όπως γράφτηκε, πλην όμως υπάρχουν στον χώρο οπαδοί που συνομιλούν με τους διοικούντες. 

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως από πλευράς Παναθηναϊκού λέγεται ότι δεν υπάρχουν δεκάδες εξαγριωμένοι οπαδοί στα γραφεία και πως δεν έχουν μπει μέσα στο ΔΣ για να δουν τι θα ειπωθεί. Το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι πως υπήρξε συνομιλία ενός – δυο οπαδών με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Διαβάστε ακόμα:

Τριπλή «μαχαιριά» στον Παναθηναϊκό

Πάνε στην ΠΑΕ οι οπαδοί

Παναθηναϊκός: «Ενημερωθήκαμε και προχωράμε σε εξόφληση»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου