ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ…

Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με θέμα συζήτησης την αποχή της περασμένης εβδομάδας από πλευράς παικτών.

Παναθηναϊκός: Συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ…

Στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη Δευτέρα (16/04), αναμένεται να συζητηθούν όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα και πως θα καταφέρουν να σταματήσουν ανάλογα φαινόμενα και στη συνέχεια. Κάτι που βέβαια θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα πληρώσει τελικά αυτά που πρέπει να πληρώσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Από εκεί και πέρα, φημολογείται πως ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα πάει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την υπόθεση των οφειλόμενων από την Αλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μπεργκ, κάτι που δεν θα επηρεάσει τη διεξαγωγή του ΔΣ, άσχετα με το αν θα λείπει ο πρόεδρος της ΠΑΕ αυτό θα γίνει. Θα συζητηθούν ακόμα η αναπλήρωση της θέσης του Αγησίλαου Τουμαζάτου, η αλλαγή εκπροσώπου του Ερασιτέχνη και η επικύρωση της μεταφοράς της έδρας της ΠΑΕ από το Μαρούσι στη Λεωφόρο Πεντέλης.

Για αυτό το λόγο, άλλωστε, προκηρύχθηκε και Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ την Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 13:00 στα γραφεία της εταιρίας. Αν δεν υπάρξει απαρτία τότε θα γίνει επαναληπτική ΓΣ την Τρίτη 15 Μαΐου την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου