ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ: «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ»

Ο Λουτσιάνο υποστήριξε πως κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν του έχει αναφέρει την πιθανότητα λύσης της συνεργασίας τους…

Λουτσιάνο: «Κανείς δεν μου έχει μιλήσει για αποχώρηση»

Ένα από τα πιο υψηλά συμβόλαια, όπως έχει διαμορφωθεί πλέον το ρόστερ, στον Παναθηναϊκό έχει ο Λουτσιάνο. Είναι δεδομένο πως από τη διοίκηση θα ήθελαν να το «σπάσουν», αφού ήθελαν να το κάνουν ακόμα κι όταν ο παίκτης ήταν τραυματίας με χιαστούς (!), ωστόσο ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στην Nova υποστήριξε πως κανείς δεν του έχει πει κάτι τέτοιο στις μέχρι τώρα κουβέντες που είχαν!

«Όλοι οι παίκτες συζητήσαμε μεταξύ μας. Δεν με επηρέασε αγωνιστικά η κατάσταση λόγω των όσων με πλαισιώνουν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκτός αγωνιστικού χώρου είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά αυτά πρέπει να τα αφήνουμε απέξω όταν έχουμε αγώνα ή προπόνηση. Για τα άλλα υπάρχουν οι ατζέντηδες. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη καμπή αλλά είμαστε σε ένα τεράστιο κλαμπ», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό.

Όσο για τις συζητήσεις του με τη διοίκηση, είπε: «Τα θέματα αυτά τα χειρίζονται οι μάνατζερ μου. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Ουδείς μου έχει μιλήσει για έξοδό μου από τον σύλλογο. Το οικονομικό πρόβλημα δεν αφορά μόνο εμένα. Όλοι έχουμε οικογένειες. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα λύση για τον σύλλογο. Δεν μίλησα με την διοίκηση για κανένα θέμα. Εγώ είπα εφόσον όλοι είχαμε ικανοποιηθεί οικονομικά θα έπρεπε να προπονηθούμε. Τα οικονομικά είναι θέματα των ατζέντηδων. Μην ξεχνάτε ότι στόχος μου ήταν να ξαναπαίξω».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου