ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΒΕΜΕΡ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ρωτώντας για το αν πρέπει να καταβάλει όλο το ποσό ή μια δόση στον Βέμερ έτσι ώστε να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί!

Επιστολή στην ΕΠΟ για Βέμερ ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μεταξύ άλλων στην επιστολή της αναφέρει: «Επειδή θεωρούμε ότι δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών και ως εκ τούτου χωρεί ερμηνεία της Εκτελεστικής Σας Επιτροπής, στο ακόλουθο ερώτημα:

Σε περίπτωση που μια οφειλή έχει αποφασισθεί να καταβληθεί σε δόσεις επί τη βάσει της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η ομάδα που δεν έχει καταβάλει μια δόση, για να αποφύγει την κύρωση της αφαίρεσης των βαθμών ή για να της επιστραφούν οι βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί στη βάση του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π., πρέπει να καταβάλλει το ποσό της δόσης που οφείλετο κατά την αίτηση υποβολής της ποινής ή το ποσό της συνολικής οφειλής (και ως εκ τούτου με την μη πληρωμή μίας δόσης, καθίσταται ληξιπρόθεσμο όλο το ποσό)».

Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα να εξοφλήσουν τον Βέμερ ως και πέντε ημέρες μετά τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Ατρόμητο. Αν αυτό δεν συμβεί, οι τρεις βαθμοί χάνονται οριστικά για τον Παναθηναϊκό. Πάντως, αν ο Παναθηναϊκός κληθεί να πληρώσει όλο το ποσό, τότε θα πρέπει να δώσει στον Γερμανό 498.322 ευρώ ενώ αν απαντηθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή πως μπορεί να δώσει και μια δόση, τότε θα πρέπει να πληρώσει 49.832 ευρώ.  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου