ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιμένει ότι η ομάδα δεν πρόκειται να υποβιβαστεί...

Επιμένουν στην ΠΑΕ ότι δεν κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός

Μία ακόμα τραγική ημέρα ήταν η σημερινή (11/4), καθώς αφαιρέθηκαν κι επίσημα οι τρεις βαθμοί για τις οφειλές προς τον Γενς Βέμερ. Μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο μερικών ημερών ούτως ώστε να πληρώσουν τον Γερμανό και να πάρουν πίσω τους πόντους.

Παράλληλα αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας στο οποίο θα άλλαζε ο κανονισμός για τον υποβιβασμό, για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια. Αυτό το συμβάν ήταν άκρως αρνητικό, μια και ο Παναθηναϊκός έχει μείνει στον... αέρα και κινδυνεύει πολύ σοβαρά να υποβιβαστεί, αν δεν λήξει θετικά το θέμα της αδειοδότησης.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση και από το «τριφύλλι» παραπέμπουν στην ανακοίνωση της 26ης Μαρτίου η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Αθήνας και της Ελλάδας. Δεν μπορεί, δεν νοείται και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει προς τούτο όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου