ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ»

Οργισμένη ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά του Γιάννη Αλαφούζου, με την οποία προειδοποιεί πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό για όσα γίνονται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Να πληρώσει και να εξαφανιστεί ο Αλαφούζος»

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση όλων των φίλων της ομάδας αλλά και των ανθρώπων της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που αποτελεί και μέτοχο της ΠΑΕ, η οποία με σκληρή ανακοίνωση καταφέρεται εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου σε πολύ έντονη γλώσσα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καλείται να πληρώσει και να… εξαφανιστεί από τη ζωή των «πράσινων» ενώ παράλληλα προαναγγέλλονται και νομικές ενέργειες έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες για την κατρακύλα του συλλόγου…

Η ανακοίνωση:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, οι οποίοι, μαζί με το προπονητικό τιμ είναι οι μόνοι που έβαλαν πλάτη και στήριξαν την ομάδα σε αυτή την παρατεταμένη δύσκολη κατάσταση για την οποία δεν ευθύνονται δίνοντάς της τη δυνατότητα να υπάρχει ακόμα.

Κάποτε, όμως, η υπομονή είναι λογικό να εξαντληθεί και η αγανάκτηση από τις συνεχόμενες συνειδητά και θρασύτατα ψεύτικες υποσχέσεις είναι λογικό να ξεχειλίσει.

Απαίτηση όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι να πληρώσει ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος όλους τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, να αναλάβει τα χρέη που με στοχευμένες πράξεις και παραλείψεις σε βάρος της ομάδας δημιούργησε και που δεν μπορεί να οφείλονται μόνο σε ανικανότητα και να εξαφανιστεί από τη ζωή μας.

Επειδή κάθε περιθώριο συνεννόησης με αυτόν και τους υπαλλήλους του έχει πλέον εξαντληθεί, η Παναθηναϊκή Συμμαχία προαναγγέλλει ότι μεταξύ άλλων από μέρους της, θα ακολουθηθεί η νομική οδός και ότι νεότερα για την εξέλιξη αυτή θα υπάρξουν σύντομα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου