«ΜΥΛΟΣ» ΜΕ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει πως θα δώσει στον Λουτσιάνο τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει, την ώρα που ο παίκτης διαψεύδει την οποιαδήποτε συμφωνία!

«Μύλος» με Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως την Τετάρτη (11/04) θα προχωρήσει σε πληρωμές των παικτών, δίνοντας το 30% της δόσης Δεκεμβρίου, προκειμένου να τελειώσει το… ρεζιλίκι με την απεργία που αποτελεί κηλίδα στην ιστορία του Συλλόγου. Αναφορικά με τον Λουτσιάνο, από το «τριφύλλι» υποστηρίζουν πως θα του δοθούν τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές.

Την ίδια ώρα, όμως, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή διαψεύδεται η οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ του ίδιου και της ΠΑΕ. Ο Λουτσιάνο υποστηρίζει πως τα τελευταία χρήματα που πήρε αφορούν τον Σεπτέμβριο κι έκτοτε δεν πήρε… φράγκο από τον Παναθηναϊκό ενώ παράλληλα αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την ΠΑΕ.

Μένει να φανεί το κατά πόσο αυτή η ασυμφωνία που υπάρχει στα όσα υποστηρίζουν παίκτης και ΠΑΕ, θα επηρεάσει γενικότερα τη στάση των παικτών. Θυμίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν αποφασίσει να μείνουν ενωμένοι και τονίζουν πως αν δεν πληρωθούν όλοι δεν πρόκειται να σταματήσουν την αποχή από τις προπονήσεις. Η Τετάρτη, λοιπόν, θα είναι πολύ καθοριστική ημέρα για το τι θα γίνει τελικά στον Παναθηναϊκό και το θέμα του Λουτσιάνο θα είναι αυτό που θα κρίνει αρκετά για το τι στάση θα κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου