ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Διαβάστε με ποιον τρόπο θα μπορείτε να πάρετε εισιτήρια για τον αγώνα του τριφυλλιού με τον Ατρόμητο 

Παναθηναϊκός:Τα εισιτήρια με Ατρόμητο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας

 

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Κυριακή, 15 Απριλίου (17:15) τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

 

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσωviva.gr καθώς και από τα εκδοτήρια, καθημερινά 09:30 έως 17:30.Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

 

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

 

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

 

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου