«ΒΡΑΖΕΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ, ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΠΑΕ!

Ούτε ευρώ δεν έχει δει στον λογαριασμό του ο ποδοσφαιριστής, σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις πληρωμές προς τον ποδοσφαιριστή.

«Βράζει» με τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο, διαψεύδει η ΠΑΕ!

Τη Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριζαν πως έχουν πληρώσει τους ξένους μηδενός εξαιρουμένου και πως από την Τρίτη ή την Τετάρτη θα αρχίσουν να παίρνουν χρήματα και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Κάτι που φαίνεται εν τέλει πως δεν ήταν έτσι, καθώς ο Λουτσιάνο δεν έχει δει ούτε… ευρώ στον λογαριασμό του, κάτι που όπως είναι λογικό τον έχει κάνει έξαλλο!

Ο Βραζιλιάνος έχει φτάσει στα όριά του, περιμένει να δει πως θα αντιδράσουν στην προπόνηση της Δευτέρας οι συμπαίκτες του που είναι έτοιμοι για αποχή, και δεν αποκλείεται πλέον να πάρει και τη νομική οδό έτσι ώστε να διασφαλίσει τα χρήματά του και να δει ποιες θα είναι οι κινήσεις του έναντι της απαράδεκτης στάσης του «τριφυλλιού» προς το πρόσωπό του.

«Έχει πληρωθεί ο παίκτης, καμία δυσαρέσκεια»

Την ίδια ώρα, πάντως, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδουν την ύπαρξη θέματος. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από το «τριφύλλι», ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει από την ομάδα όσα χρήματα έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση εδώ και 10 ημέρες. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει καμία εκπεφρασμένη δυσαρέσκεια από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου