«ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ» ΛΕΕΙ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Οι παίκτες έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις λόγω ανακολουθίας λόγων και πράξεων, την ώρα που η διοίκηση υποστηρίζει πως μπήκαν χρήματα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

«Μπήκαν τα χρήματα» λέει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Νωρίτερα διαβάσατε για τις δράσεις που έχουν αρχίσει να κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, εξαιτίας της κοροϊδίας από πλευράς διοίκησης προς το πρόσωπό τους. Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει πως έχει βάλει χρήματα – όπως είχε δεσμευτεί στην τελευταία επίσκεψή του στο Κορωπί ο Βασίλης Κωνσταντίνου – στους λογαριασμούς των ξένων παικτών.

Συγκεκριμένα από το «τριφύλλι» ανέφεραν ότι «όπως είχε δεσμευθεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού στη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, στη συνάντηση με τος ποδοσφαιριστές την περασμένη εβδομάδα, σήμερα μπήκαν στους λογαριασμούς των ξένων ποδοσφαιριστών τα χρήματα που αντιστοιχούν στην εξόφληση Οκτωβρίου».

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει σαφές ερωτηματικό για το τι συμβαίνει με τους Έλληνες παίκτες και το πότε κι αν θα εξοφληθούν αυτοί, αλλά και το γιατί οι παίκτες δεν έχουν δει τα χρήματα στους λογαριασμούς τους. Μια εξήγηση για το δεύτερο σκέλος, έχει να κάνει πιθανότατα με την τραπεζική αργία που υπήρχε από την περασμένη Παρασκευή λόγω του Πάσχα των Καθολικών. Όλα τα τραπεζικά ιδρύματα έχουν ενημερώσει πως θα υπάρχει μια ημέρα καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των συναλλαγών κι αν πράγματι η ΠΑΕ έχει βάλει τα χρήματα τη Μεγάλη Τετάρτη, τότε αυτά θα φανούν τη Μεγάλη Πέμπτη.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ανησυχία για το υπόλοιπο των χρημάτων στις τάξεις των παικτών και φυσικά το τι θα γίνει και με τις πληρωμές των Ελλήνων παικτών, πέρα από αυτές των ξένων που η ΠΑΕ λέει πως έχει τακτοποιήσει…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου