Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!

Τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία δεδομένη πληρωμή ή διακανονισμός από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έτσι ώστε να γίνουν κάποια βήματα για την αδειοδότηση, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Βασίλης Κωνσταντίνου, δηλώνει αισιόδοξος…

Ο Κωνσταντίνου δηλώνει σίγουρος για την άδεια!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην ξέρει του ξημερώνει και τυπικά, αφού πέρασε η 31η Μαρτίου και δεν έχει κάνει βήματα στο κομμάτι «αδειοδότηση», παρόλα αυτά στην ΠΑΕ υπάρχει… αισιοδοξία. Έτσι, τουλάχιστον, μεταφράζονται οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για εξασφάλιση της άδειας και για κανονική συμμετοχή της ομάδας στη Super League, χωρίς μάλιστα να απαιτείται και αλλαγή κανονισμού για να συμβεί αυτό! «Στις 3-4 του μήνα (σ.σ. Απριλίου) λήγει η προθεσμία, για να καταθέσουμε τους φακέλους. Τον φάκελο ο Παναθηναϊκός θα τον καταθέσει, υπάρχουν διάφορα θέματα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός αισιοδοξεί και νομίζω πως δύσκολα θα χάσει την άδεια. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα την πάρει. Είναι μια περίοδος δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, το ξέραμε από την αρχή, το ξέρουμε, θα πολεμήσουμε κι ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκεί που του αξίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει το αν αναφέρεται σε πιθανή αλλαγή κανονισμού για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια, από τη Super League και την ΕΠΟ, υποστήριξε «Δεν λέω αυτό, λέω πως θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός φάκελο για να πάρει την άδεια». Σε ερώτηση για το αν ο φάκελος θα είναι πλήρης, απάντησε: «Πλήρης μπορεί να μην είναι, αλλά θεωρώ ότι θα πάρουμε το 15ήμερο και για αυτό το ζητήσαμε. Θεωρώ πως και η UEFA θα το δώσει. Μην ξεχνάτε πως για το δικό της κομμάτι είχε δώσει τρεις μήνες στον Παναθηναϊκό. Μετά το 15ήμερο, ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για να έχει έναν πλήρη φάκελο».

Όσο για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει… έρμαιο στις ορέξεις κάθε διαιτητή, σχολίασε: «Αυτό είναι ένα κομμάτι τα τελευταία χρόνια, αλλά νομίζω πως η ομάδα δεν είναι απροστάτευτη. Δεν μπορούμε να τσακωνόμαστε. Το είπαμε και τώρα στους διαιτητές και στο ημίχρονο υπήρξε μαζί τους ένας έντονος διάλογος. Στον Παναθηναϊκό έχουν τώρα προτεραιότητα άλλα πράγματα, αλλά και αυτά έρχονται και μεγαλώνουν το πρόβλημα…

Τέλος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ρωτήθηκε για το να υπάρχου εξελίξεις και με υποψήφιους επενδυτές ή με την πορεία του «Athens Alive», για να απαντήσει «Δεν υπάρχει κάτι νέο. Ότι υπάρχει και πρέπει να δημοσιευτεί το λέμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού». Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ευχαρίστησε τους παίκτες, τους προπονητές αλλά και τους πιστωτές με τους οποίους κάνει επαφές ο Παναθηναϊκός, για το γεγονός ότι βοηθούν ο καθένας με τον τρόπο του στη δύσκολη συγκυρία που έχει μπροστά του το «τριφύλλι».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου