ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Τί υποσχέθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου και τι απάντησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην τελευταία τους συνάντηση στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Πράξεις απαίτησαν οι παίκτες από τη διοίκηση!

Όπως ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε στο Κορωπί έτσι ώστε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Αυτό έγινε κατόπιν αιτήματος των ποδοσφαιριστών που καθημερινά ακούνε και διαβάζουν πράγματα για την ομάδα, αλλά δεν είχαν καμία ενημέρωση από τη διοίκηση όπως θα έπρεπε!

Κάπως έτσι το απόγευμα της Παρασκευής (30/03), ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, έτσι ώστε να συνομιλήσει μαζί τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από το περιβάλλον της διοίκησης, έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις από τον Κωνσταντίνου προς τους ποδοσφαιριστές και στη συζήτηση που έγινε δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και απαντήσεις.

Από πλευράς της η διοίκηση ενημέρωσε πως από τη Μεγάλη Δευτέρα θα γίνει πληρωμή του υπόλοιπου ποσού της δόσης του Οκτωβρίου, που οφείλεται ακόμα σε ξένους παίκτες της ομάδας, ενώ μέσα στον Απρίλιο θα δοθεί κι ένα ποσό της τάξης του 30% της δόσης του Δεκεμβρίου. Οι παίκτες φάνηκαν να είναι θετικοί στις προτάσεις που τους έγιναν, παρόλα αυτά όμως κι επειδή έχουν… δει πάρα πολλά από την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ, απαίτησαν όλα όσα εξαγγέλθηκαν για ακόμα μια φορά δια στόματος Κωνσταντίνου να γίνουν πράξη και να μην μείνουν στα λόγια. Τέλος, όπως αναφέρεται από το περιβάλλον της διοίκησης, έγινε ενημέρωση των παικτών για όλα τα θέματα του συλλόγου, προφανώς αναφερόμενοι είτε στο ζήτημα της αδειοδότησης, είτε σε αυτό της ύπαρξης επενδυτών για την «πράσινη» ΠΑΕ…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου