ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥ ΒΕΜΕΡ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ -3 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αίτηση ενεργοποίησης του -3 για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από την πλευρά του Γενς Βέμερ, εκδικάστηκε κανονικά το μεσημέρι της Παρασκευής…

Εκδικάστηκε του Βέμερ, περιμένει το -3 ο Παναθηναϊκός

Η… πολύκροτη υπόθεση Βέμερ για τον Παναθηναϊκό, συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/03, 13:00), η εκδίκαση έγινε κανονικά καθώς το αίτημα της «πράσινης» ΠΑΕ για αναβολή απορρίφθηκε. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είναι αυτό που θα αποφασίσει, ουσιαστικά, την ενεργοποίηση του -3 για τον Παναθηναϊκό και το πότε κι αν αυτό θα επιβληθεί θα εξαρτηθεί κι από το πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση.

Αν αυτή βγει πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει τρεις ημέρες περιθώριο μετά τον αγώνα, για να εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή δίνοντάς του τις 530.000 ευρώ που του οφείλονται. Αν η απόφαση αυτή βγει στη συνέχεια, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει προθεσμία τριών ημερών μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα γίνει στις 15 Απριλίου. Συνεπώς, είτε οι «πράσινοι» θα πρέπει να πληρώσουν τον Βέμερ μέχρι τις 4 Απριλίου στην πρώτη περίπτωση ή μέχρι τις 18 Απριλίου στη δεύτερη, για να μην υπάρξει αφαίρεση τριών βαθμών.

Στη διάρκεια της εκδίκασης τώρα, η πλευρά του Παναθηναϊκού δια του δικηγόρου Άλκη Παπαντωνίου, ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης. «Έχουμε έτοιμα αναβολής γιατί μέσα σε 1,5 μήνα βρισκόμαστε από την επιβολή στην ενεργοποίηση. Κανονικά σε άλλες περιπτώσεις αυτή η διαδικασία διαρκεί 3-4 μήνες, σε υποθέσεις της FIFA από 6-8 μήνες. Έχουν γίνει προσεγγίσεις, ζητούμε να υπάρξει μία ισότιμη μεταχείριση», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος των «πράσινων».

Κάθετα αντίθετος ήταν ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ απ' όταν ξεκίνησε η διαδικασία, από τα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορώ να ακούω άλλο ψέματα. Έκαναν δύο προτάσεις, η μία έλεγε να δώσουν 200 χιλ. ευρώ και να χαρίσουμε τα υπόλοιπα και η άλλη να δώσουν 50 χιλ. ευρώ κι όλα τα υπόλοιπα σε δόσεις. Όλες οι άλλες προτάσεις ήταν σε καφενειακό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στην εκδίκαση υπήρξε αρκετή ένταση ανάμεσα στους δυο δικηγόρους, η οποία συνεχίστηκε κι εκτός της αίθουσας μετά το τέλος της διαδικασίας…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου