Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (VIDEO)

Να συνεχίζει να παίζει στον Παναθηναϊκό θέλει ο Λουτσιάνο και το δείχνει με κάθε τρόπο…

Ο Λουτσιάνο θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό (video)

Μπορεί η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να του έχει φερθεί αρκετά… άκομψα, για να μην το χαρακτηρίσουμε κι αλλιώς, όμως αυτός φαίνεται να «γουστάρει» τα πράσινα και θέλει να συνεχίσει να τα φοράει. Για τον Λουτσιάνο Νέβες ο λόγος, που έχει δεθεί αρκετά με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον κόσμο όπως φαίνεται.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει κάνει ξεκάθαρο πως θέλει να συνεχίσει να παίζει στον Παναθηναϊκό, όμως, αυτό θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες που θα υπάρχουν στην ομάδα στο μέλλον. Αν δεν αλλάξει κάτι κι ο Παναθηναϊκός παραμείνει σε αυτή την τραγική κατάσταση, τότε ο παίκτης θα αναγκαστεί επί της ουσίας να φύγει. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως δείχνει σε κάθε ευκαιρία, θα συνεχίσει να φοράει το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς.

Ένα τριφύλλι, πάντως, που θα το έχει πια για πάντα μαζί του σε όλη του τη ζωή. Αυτό γιατί, έκανε τατουάζ το σήμα του Παναθηναϊκού στο πόδι του, δείχνοντας την αγάπη του για το κλαμπ. Παρόλη την τραγική συμπεριφορά της διοίκησης, που ήθελε να του σπάσει το συμβόλαιο όταν ήταν τραυματίας, ο Λουτσιάνο δεν έχει ξενερώσει καθόλου και θέλει να συνεχίσει να ανήκει στον Παναθηναϊκό…

Δείτε το βίντεο…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου