ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπου μίλησαν μαζί του και του εξέφρασαν τη στήριξή τους, βρέθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού και στο σπίτι του Γιαννακόπουλου

Στην ανοικτή συγκέντρωση που έγινε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» μετά το κάλεσμα της Θύρας 13, συζητήθηκε η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός. Στη συγκέντρωση αυτή ακούστηκαν αρκετά και σημαντικά, με κυριότερο τη διαπίστωση πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει τρεις ημέρες για να πληρώσει και μην υποβιβαστεί το «τριφύλλι» και πως η μοναδική λύση για τη σωτηρία και την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, είναι το πλάνο που έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μετά τη συγκέντρωση, όπου βρέθηκαν πάνω από 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι «αιώνια πιστοί» έκλεισαν σαν ένδειξη διαμαρτυρίας τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου φώναξαν συνθήματα. Αμέσως μετά, αρκετοί από αυτούς έφυγαν και πήγαν στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου όπου διαμαρτυρήθηκαν για τις προφανείς ευθύνες που έχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για την κατάσταση στο «τριφύλλι». Αφού φώναξαν συνθήματα για κάποια λεπτά, οι «πράσινοι» οπαδοί αποχώρησαν ειρηνικά.

Η δράση τους, όμως, δεν σταμάτησε εκεί  καθώς κατευθύνθηκαν στη συνέχεια και στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μια ιδέα που είχε «πέσει στο τραπέζι» στη διάρκεια της ανοικτής συγκέντρωσης στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και που τελικά έγινε πράξη λίγη ώρα μετά τα μεσάνυκτα. Οι οπαδοί βρέθηκαν εκεί και μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνομιλία μαζί τους. Η κουβέντα έγινε σε ήρεμο τόνο, με τον κόσμο να εκφράζει τη στήριξή του, χωρίς να υπάρχουν συνθήματα και φωνές. Ακολούθως, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέρασαν και από το σπίτι του Χρήστου Παναγόπουλου, άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ, όπου κι εκεί με αποδοκιμασίες και συνθήματα έδωσαν το στίγμα τους.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου