ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ: «ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ, ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ»! (PICS)

Κατάμεστο το «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τον κόσμο που… βράζει να καταγγέλλει πλάνο υποβιβασμού και να βλέπει ελπίδα μόνο στο πρότζεκτ του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ!

Φωνή λαού: «Δεν πέφτουμε, μόνη λύση ο Δημήτρης»! (pics)

Η συμμετοχή του κόσμου του Παναθηναϊκού στο κάλεσμα της Θύρας 13, ξεπέρασε τις προσδοκίες! Οι φίλοι του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου γέμισαν ασφυκτικά το «Παύλος Γιαννακόπουλος» (μέχρι και στο παρκέ του είχε κόσμο) για να μιλήσουν και να προτείνουν τρόπους αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όσοι πήραν τον λόγο και μίλησαν, ήταν ουσιαστικά σα να έχουν μία φωνή! Βροντερή και σίγουρη. Αυτό που τόνιζαν είναι πως «βλέπουν» πλάνο υποβιβασμού του Παναθηναϊκού από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ αποθεώθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επειδή οι οπαδοί των «πράσινων» συμφωνούν πως είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να δώσει λύσεις στο σύλλογο!

Από τα όσα ακούστηκαν, λοιπόν, οι υποστηρικτές του «τριφυλλιού» θεωρούν πως παίζεται μέχρι και πολιτικό παιχνίδι στις «πλάτες» του Παναθηναϊκού. Έγινε πρόταση, λοιπόν, να σταλούν επιστολές σε όλες τις παρατάξεις και ειδικά στη Ν.Δ., στην οποία θα καταγγέλλεται ο Γιάννης Αλαφούζος για ξεκάθαρη πρόθεση (όπως τόνισαν οι οπαδοί) υποβιβασμού του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με το μέλλον, τώρα, όλοι συμφώνησαν πως μόνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αυτός που εμπράκτως έχει αποδείξει το ενδιαφέρον του και πως μόνο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μπορεί αυτή τη στιγμή να δώσει λύση στα τεράστια προβλήματα του συλλόγου. Μέσω της πρότασης για το πρότζεκτ “Athens Alive”. Μάλιστα ακούστηκε και το γνωστό σύνθημα υπέρ του κ. Γιαννακόπουλου, ενώ υπήρξαν προτάσεις ακόμη και για να πάει ο κόσμος έξω απ’ το σπίτι του για να τον αποθεώσει και με αυτό τον τρόπο να του δείξουν οι οπαδοί πως τον στηρίζουν!

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέλευση, ο κόσμος έκλεισε συμβολικά την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ως μια πρώτη κίνηση αντίδρασης για όσα γίνονται στην ομάδα. Επίσης, υπήρξαν πολλά συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ ακούστηκαν μόνο αρνητικά σχόλια για μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, τωρινά και… πρόσφατα (π.χ. Κωνσταντίνου, Παναγόπουλο, Μπαλωμένου κτλ).

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου