ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΒΕΜΕΡ

Διαβάστε τι συνέβη στην εκδίκαση για ενεργοποίηση του -3 που έχει επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για τον Γιένς Βέμερ

Παναθηναϊκός: Πήρε παράταση ως την Παρασκευή για Βέμερ

Αναβολή ως την Παρασκευή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναθηναϊκού και του Γιενς Βέμερ. Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός πρώην αμυντικός του συλλόγου και η πλευρά του είχαν καταθέσει αίτημα για ενεργοποίηση του -3 που είχε επιβληθεί στους «πράσινους» αρχή γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.  Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε μιας και η υπόθεση πήρε αναβολή ως την Παρασκευή μιας και η υπόθεση είναι καινούργια.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού τόνισε στο δικαστήριο: «Δεν είχαμε λάβει της απόφασης καθώς στο μέιλ που μας στάλθηκε υπήρχαν κάποια κενά και θέλουμε την απόφαση χειρόγραφη».

Από εκεί και πέρα η πλευρά του Βέμερ απάντησε: «Είναι μια παρελκυστική τακτική που χρησιμοποιεί ο Παναθηναϊκός για να μην πληρώσει. Θα έχει τελειώσει το Πρωτάθλημα και η ομάδα δεν θα έχει κυρώσεις και εμείς δεν θα έχουμε πάρει τα λεφτά μας».

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα το παλέψει να έρθει σε συμβιβασμό με τον Γερμανό αμυντικό αλλά είναι πολύ δύσκολο καθώς του χρωστάει 500.000 ευρώ χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου