ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Ανοιχτή συνέλευση απόψε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με πρωτοβουλία της Θύρας 13 για να προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις των οπαδών-φιλάθλων που είναι… τρελαμένοι με όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο!

Παναθηναϊκός: Η ώρα του κόσμου!

Ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν ήταν απλά ένας τεράστιος αθλητικός σύλλογος. Αποτελούσε και αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο. Λογικό να συμβαίνει αυτό, μια και η τύχη του επηρεάζει την ψυχολογία εκατομμυρίων ανθρώπων που τον λατρεύουν! Το ποδοσφαιρικό τμήμα των «πράσινων» βρίσκεται ένα βήμα απ’ την ιστορική καταστροφή. Αυτό θα αποτελέσει για το «τριφύλλι» ο εξευτελιστικός υποβιβασμός για εξωαγωνιστικούς λόγους στην Β’ Εθνική. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, λοιπόν, δεν είναι δυνατόν να μείνουν με… σταυρωμένα τα χέρια.

Τις τελευταίες μέρες ο κόσμος είναι στα… κάγκελα! Οργισμένος στεναχωρημένος, πικραμένος, φοβισμένος για το αύριο και φυσικά γεμάτος αγωνία για το τι θα ακολουθήσει. Ε, ήρθε η ώρα να «μιλήσουν» οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πλέον. Να πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν στο «τριφύλλι» και να αντιδράσουν με τον τρόπο που οι ίδιοι θα επιλέξουν (πάντα ειρηνικά).

Η ανακοίνωση της Θύρας 13 για την αποψινή συνέλευση στο κλειστό της Λεωφόρου:

«Η Θύρα 13 καλεί τους φίλους του Παναθηναϊκού σε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 21:00 στον ιστορικό τάφο του Ινδού. Ο κατήφορος που βιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα.

Σεβόμενοι τα 110 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και γενναίες αποφάσεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου