ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ: «Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία δεσμεύεται πως η ομάδα δεν πρόκειται να υποβιβαστεί στη Football League.

Δέσμευση της ΠΑΕ: «Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποβιβαστεί»

Μετά την απόρριψη της πρότασης, που είχε καταθέσει η ΑΕΚ, για να μην υποβιβάζονται οι ΠΑΕ που δεν εξασφαλίζουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΠΟ, το ενδεχόμενο να πέσει ο Παναθηναϊκός στη Football League έγινε πιο ορατό από ποτέ. Αυτό γιατί οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχει το «τριφύλλι» είναι πάρα πολλές, ο χρόνος ως τις 31 Μαρτίου που πρέπει να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος είναι ελάχιστος και δεν φαινόταν μέχρι τώρα κάποια… αχτίδα φωτός, ειδικά από την πλευρά του μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου που καλείται να πληρώσει αυτά που πρέπει έτσι ώστε να αποτρέψει την ιστορική ντροπή για τον Σύλλογο.

Η επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήρθε το βράδυ της Δευτέρας (26/03) με τη μορφή επίσημης ανακοίνωσης. Σε αυτή αναφέρεται: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Αθήνας και της Ελλάδας.

Δεν μπορεί, δεν νοείται και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί.

Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει προς τούτο όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

Ουσιαστικά είναι μια δέσμευση της ΠΑΕ πως δεν θα υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται πως θα συμβεί αυτό. Πιθανότατα θα γίνει πληρωμή ενός ποσού από πλευράς του Γιάννη Αλαφούζου, περιμένοντας παράλληλα οι «πράσινοι» να υπάρξει παράταση από πλευράς ΕΠΟ για την κατάθεση των φακέλων για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Δεν φαίνεται, άλλωστε, να υπάρχει κι άλλος δρόμος για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει την ιστορική ξεφτίλα του υποβιβασμού για εξωαγωνιστικούς λόγους και συγκεκριμένα για ληξιπρόθεσμες οφειλές…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου