ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Κάκιστο νέο για τον Παναθηναϊκό…

Έμεινε η ποινή του υποβιβασμού για τη μη αδειοδότηση

Ο Παναθηναϊκός περίμενε το ΔΣ της Super League για να δει αν θα αλλάξει εν τέλει το καθεστώς για τις ομάδες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα, όποια ΠΑΕ δεν έπαιρνε την άδεια έπρεπε να υποβιβαστεί στη Football League. Η ΑΕΚ έκανε μια πρόταση για να αλλάξει αυτό το καθεστώς, λόγω των δυσκολιών που έχουν αρκετές ομάδες με την παύση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στα έσοδά τους. Μια πρόταση που τέθηκε προς ψήφιση και χρειαζόταν τα 3/4 των ομάδων να συμφωνήσουν με αυτή για να περάσει από τη Super League.

Κάτι που δεν έγινε στο ΔΣ της Δευτέρας, από τη στιγμή που ψήφισαν υπέρ της πρότασης μόλις 7 από τις 17 ομάδες, ενώ χρειάζονταν 12 ψήφοι. Συγκεκριμένα υπέρ της αλλαγής της ποινής ψήφισαν οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Ατρόμητος, Λαμία, Πανιώνιος. Κατά, ψήφισαν οι : Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς. Ο Λεβαδειακός απείχε, παρών ψήφισε η Ξάνθη και λευκό η Κέρκυρα.

Το άσχημο νέο στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πως η ποινή δεν άλλαξε κι ο Παναθηναϊκός μόνο βέβαιο δεν είναι πως θα πάρει την άδεια. Αν δεν την πάρει, η ποινή είναι υποβιβασμός και προφανώς όλοι αντιλαμβάνονται το μέγεθος της καταστροφής για το «τριφύλλι» σε μια τέτοια περίπτωση…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου