ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός για την κατάσταση στην ομάδα και όχι μόνο 

 

Οικονόμου: «Να γυρίσει ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει»

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

 

Για το φιλικό παιχνίδι με τη Σπάρτη: 

"Ήταν ένα φιλικό ματς και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα μαζί με τον κόουτς. Για εμάς ήταν ένα καλό φιλικό, γιατί προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάποια πράγματα εξαιτίας της διακοπής, ώστε να μην μας αφήσει πίσω. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα και αν θα αγωνιστούμε την επόμενη εβδομάδα". 

 

Για την αγωνιστική επιστροφή των Λουτσιάνο και Μυστακίδη: 

"Δόξα τω Θεώ, τα παιδιά γύρισαν. Ο Λουτσιάνο μετά από έξι μήνες, ενώ αγωνίστηκε και ο Μυστακίδης. Θέλουν το χρόνο τους, ειδικά ο Λουτσιάνο, για να μπουν σιγά σιγά στην ομάδα. Έχει καλύτερα πατήματα και θα μας βοηθήσουν γιατί είναι καλοί παίκτες. Εμείς τους περιμένουμε να μπουν ενεργά στην ομάδα μας". 

 

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: 

"Σίγουρα μας επηρεάζει αρνητικά, γιατί είχαμε βρει τα πατήματα μας και δόξω τω Θεώ πηγαίναμε καλά. Παρόλο που στα δύο τελευταία ματς δεν κερδίσαμε, δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν γίνεται να κάνουμε τώρα κάτι το διαφορετικό. Προετοιμαζόμαστε με τις προπονήσεις και τα φιλικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα". 

 

Για τα διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: 

"Δεν σχολιάζουμε κάτι, ούτε μπορούμε να πούμε κάτι για τα προβλήματα που υπάρχουν γενικά. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, κοιτάμε να είμαστε καλά στα αποδυτήρια μαζί με τον προπονητή, όπως και είμαστε. Αυτά είναι εξωαγωνιστικά προβλήματα και δεν θα αφορούν. Εμείς κοιτάμε να είμαστε καλά, κάθε φορά που παίζουμε να κερδίσουμε και ο Παναθηναϊκός να γυρίσει εκεί που του αξίζει".

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου