ΒΕΜΕΡ: «ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ»

Ο Γερμανός αμυντικός μίλησε στο Sport24 αναφορικά με τη στάση του όλο αυτόν τον καιρό και το -3 που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για οφειλές στο πρόσωπο του

Βέμερ: «Δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους της ΠΑΕ»

Αναλυτικά η δήλωση του:

«ίμαι ψυχολογικά κουρασμένος. Θέλω να τελειώνω το συντομότερο με αυτή την ιστορία, ώστε να αφοσιωθώ στο τι θα κάνω παραπέρα. Κατάλαβα όλο αυτό το διάστημα ότι υπάρχει κοροϊδία από τον Παναθηναϊκό. Μου είπαν να λάβω πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που δικαιούμαι. Να πάρω 200.000€ και να χαρίσω 400.000€. Δεν μου έχουν πει τίποτα απολύτως για την εφορία. Μου έχουν δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα λόγω μη καταβολής φόρων, κάτι που έπρεπε να κάνει ο Παναθηναϊκός. Δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά το θέμα.

Καμία εγγύηση, τίποτα χειροπιαστό. Είμαστε εδώ και 1,5 χρόνο στο δικαστήριο και μου ζητούν διακανονισμό χωρίς να υπάρχει καμία εγγύηση. Γιατί να υπογράψω; Για να είμαστε πάλι στα δικαστήρια σε τρεις μήνες; Όλοι νομίζουν ότι θέλω να κάνω κακό στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ότι δεν σέβομαι την ομάδα, είναι ότι δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που είναι στην ΠΑΕ. Και δεν αναφέρομαι, ασφαλώς, στο προσωπικό. Δεν βλέπω κάποιον αξιόλογο άνθρωπο να μου πει κάτι και να τον πιστέψω. Η αδιαφορία των ανθρώπων της ΠΑΕ με οδήγησαν ως εδώ. Αν δεν ήταν ο κ. Ουζουνίδης, η ομάδα τώρα θα είχε διαλυθεί"»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου