ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: «ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Ο Τάσος Αυλωνίτης υποστήριξε πως θα είναι καλό για παίκτες και ομάδες να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Αυλωνίτης: «Καλό είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκανε ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Τάσος Αυλωνίτης. Ο στόπερ του «τριφυλλιού» μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα έπρεπε να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, κάτι που θα είναι καλό για όλους τους εμπλεκόμενους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό παιχνίδι με τη Σπάρτη: «Τα φιλικά δίνουν έναν ρυθμό παιχνιδιού και καλύτερης φυσικής κατάστασης, τον οποίο δεν κερδίζεις τόσο πολύ μέσα από τις προπονήσεις. Το χρειαζόμασταν και θα δώσουμε άλλο ένα φιλικό, στην περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα στις 31 Μαρτίου. Είναι απαραίτητα αυτά τα φιλικά για να δούμε και σε τι κατάσταση είναι κάποιοι παίκτες, οι οποίοι ήταν τραυματίες και επανέρχονται σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Νομίζω ότι όλοι έχουμε κέρδος από αυτό».

Για την επιστροφή των Λουτσιάνο και Μυστακίδη: «Τα παιδιά έχουν μπει αυτή την εβδομάδα μαζί μας στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτά τα φιλικά είναι κέρδος γι' αυτούς. Είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι ο χρόνος είναι κέρδος. Οπότε γι' αυτούς, όσο πιο αργά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τόσο καλύτερα θα είναι. Όμως νομίζω ότι είναι σε ένα πολύ ικανοποιητικό στάδιο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Σε βγάζει εκτός ρυθμού και κλίματος. Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές και νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι χάσιμο χρόνου για εμάς και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε και θα διατηρηθούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Καλό θα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για όλους».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου