ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (PHOTO)

Δείτε την επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη…

Αυτή είναι η επιστολή του Παναθηναϊκού στον Βασιλειάδη (photo)

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός δεν υπέγραψε το έγγραφο που είχε στείλει σε όλες τις ΠΑΕ ο Γιώργος Βασιλειάδης, στο οποίο υπήρχαν οι όροι που θέτει ο Υφυπουργός έτσι ώστε να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Super League. Αντ’ αυτού, ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στον Γιώργο Βασιλειάδη με την οποία ενημερώνει πως συναινεί στο να γίνει ένας διάλογος μεταξύ των ΠΑΕ, με βάση τις προτάσεις του Υφυπουργού…

Στην επιστολή του, ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά προσπαθεί να… ισορροπήσει καταστάσεις. Ναι μεν δεν έχει υπογράψει το έγγραφο του Βασιλειάδη, γράφοντας μεταξύ άλλων πως από το ήδη αυστηρό πλαίσιο ποινών που υπάρχει έχει ήδη τιμωρηθεί πάρα πολλές φορές και αρκετές από αυτές αδίκως, όμως, από την άλλη αναφέρει πως συναινεί στο να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τις άλλες ΠΑΕ και να συζητήσει τις προτάσεις του Υφυπουργού…

Η ανακοίνωση:

«Αξιότιμοι κύριοι

Αναφορικά με την από 21-3-2018 επιστολή σας με συνημμένη επιστολή του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαρκώς και αταλάντευτα μάχεται κατά των φαινομένων βίας αλλά και κατά κάθε παράνομης ενέργειας στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και είναι πρόθυμη να συμπράξει σε κάθε υγιή προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δυστυχώς τα πρόσφατα κρούσματα βίας που σημειώθηκαν στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τα οποία οδήγησαν στην διακοπή του Πρωταθλήματος αλλά και προηγούμενα περιστατικά βίας και άλλων παράνομων ενεργειών αναδεικνύουν έτι περισσότερο την ήδη εκπεφρασμένη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο Νόμοι και ποινές υπάρχουν αλλά επιβάλλονται επιλεκτικά, με συγκεκριμένους πάντα ωφεληθέντες και συγκεκριμένους αδικηθέντες.

Το ήδη εξαιρετικά αυστηρό (έως εξοντωτικό) πλαίσιο ποινών έχει πολλάκις εφαρμοσθεί σε απόλυτο βαθμό κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ για όμοια περιστατικά η αντιμετώπιση υπήρξε εντελώς διαφορετική, καταργούμενης ούτω κάθε έννοιας ισονομίας.

Επειδή πρώτιστο μέλημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και θεωρούμε ότι η επανέναρξη του Πρωταθλήματος εντάσσεται σε αυτήν την κατεύθυνση, συναινούμε να συμμετάσχουμε και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ σε διαβούλευση στην βάση των προτάσεων του κ. Υφυπουργού».

Δείτε την επιστολή στο gallery του Leoforos.gr

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου