ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει δράση, διαπιστώνοντας ότι το πρότζεκτ για το «Athens Alive» και οι επαφές των ξένων επενδυτών με την κυβέρνηση για το οριστικό deal, μπορεί να τραβήξουν χρονικά, ακόμα και σε βάθος 3-4 μηνών.

Σε εξέλιξη η προσπάθεια του Γιαννακόπουλου, ραντεβού με τους επενδυτές στο Λονδίνο

Γι’ αυτό και την Τετάρτη το μεσημέρι θα βρεθεί στο Λονδίνο, ώστε να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις και να ζητήσει την άμεση εμπλοκή τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να αποφευχθούν τα ακόμα χειρότερα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, απεμπολώντας ακόμα και ένα πολύ σημαντικό μέρος του έτσι κι αλλιώς μικρού ποσοστού του στην όλη επένδυση.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του Leoforos.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να πείσει τους ξένους επενδυτές να κάνουν μια πολύ σημαντική διαφοροποίηση στο δικό τους πρότζεκτ και να δώσουν ουσιαστικά το φιλί της ζωής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προχωρώντας άμεσα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο, ακόμα και χωρίς να έχει δρομολογηθεί το τυπικό σκέλος της εξασφάλισης της έγκρισης της κυβέρνησης για το «Athens Alive».

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια κίνηση από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που δεν έχει άλλο στόχο από την επίσπευση των διαδικασιών, αφού κάθε μέρα που περνά βυθίζει ακόμη περισσότερο την ΠΑΕ και φέρνει ολοένα και πιο κοντά τον Παναθηναϊκό στη Β’ Εθνική. Και προκειμένου να καταφέρει να τους πείσει, θα τους προτείνει ακόμα και την περαιτέρω μείωση του μικρού ποσοστού συμμετοχής του στο επενδυτικό πλάνο, ώστε από αυτή την κίνηση να διασφαλίσουν μέρος του κεφαλαίου που θα πρέπει να επενδύσουν άμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Παράλληλα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα εστιαστούν και στα επόμενα βήματα που απαιτούνται για την δρομολόγηση των εξελίξεων σε σχέση με τη διαπραγμάτευσή τους με κυβερνητικά στελέχη, που πια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να καθοριστεί το ακριβές περιεχόμενο του τελικού φακέλου που θα τεθεί προς έγκριση προς τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις. Σαφέστατα και πρόκειται για διαδικασίες χρονοβόρες, η όλη διαπραγμάτευση μπορεί να διαρκέσει έως και 3-4 μήνες και μέχρι τότε θα πρέπει να δοθεί ένα συγκεκριμένο στίγμα από την πλευρά των ξένων επενδυτών σε σχέση με τη στάση τους έναντι της επένδυσής τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και αυτός είναι ο βασικός στόχος της επίσκεψης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην έδρα του επενδυτικού σχήματος, στο Λονδίνο…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου