ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ: «ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Οφειλές και στον Όσκαρ Χίλιεμαρκ έχει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Σουηδός μέσος στον Τύπο της πατρίδα του.

Χίλιεμαρκ: «Μου χρωστάει αρκετά ο Παναθηναϊκός»

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ ήταν δανεικός από την Τζένοα στον Παναθηναϊκό, αλλά ο δανεισμός αυτός σταμάτησε τον Ιανουάριο κι ο παίκτης γύρισε στην Ιταλία. Σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, ο Σουηδός άσος ξεκαθάρισε πως υπάρχουν αρκετά χρήματα ακόμα που θα πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός ενώ για το ενδεχόμενο να κινηθεί κι αυτός δικαστικά δεν πήρε θέση λέγοντας πως αυτό είναι κάτι που χειρίζεται ο εκπρόσωπός του.

«Τις περισσότερες φορές ήταν καλά τα πράγματα στην Ελλάδα. Το θέμα των πληρωμών ήταν που σε έκανε να σκεφτείς κάτι παραπάνω. Στο τέλος, όλοι ελπίζουμε πως αυτή η κατάσταση θα λυθεί. Δεν είναι τόσα πολλά για να σε κάνουν να ανησυχείς, όμως, η κατάσταση έγινε δύσκολη όταν ο πρόεδρος «έκλεψε» και τα χρήματα εξαφανίστηκαν», είπε μεταξύ άλλων ο Χίλιεμαρκ.

Όσο για το αν έχει… δει το χρώμα του χρήματος, είπε:» Όχι, όχι όλα. Χρειάζονται ακόμααρκετά. Τώρα, όμως, είμαι πίσω στην Ιταλία, παίζω και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Έχω ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά τα κομμάτια και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα είναι εξαιρετικά».

Αναφορικά με το αν σκέφτεται την προσφυγή, όπως έκανε δυο φορές ο συμπατριώτης του Χουλτ, ο Χίλιεμαρκ απάντησε: «Αυτή τη στιγμή όλα αυτά τα ζητήματα που είναι στο τραπέζι, τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου. Εγώ συγκεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως δεν πήρε τα χρήματα που του ανήκουν, είπε: «Σίγουρα ο καθένας θα το σκεφτεί αυτό. Το αν θα τα πάρω τώρα ή αργότερα δεν έχει αποφασιστεί. Οι άνθρωποί μου πάντως είναι άναυδοι με όσα συμβαίνουν. Στην Ελλάδα έμαθα να συγκεντρώνομαι άσχετα με πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Έγιναν πολλά εκτός πλάνου και γύρω από το κλαμπ, διάφορα πράγματα και υπήρχαν πολλά πράγματα που μπορούσαν να επηρεάσουν. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο να παίζεις. Υπήρχαν αναταραχές. Ήταν καλό που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό και έπαιξα, με αποτέλεσμα να έχω ρυθμό επιστρέφοντας στην Τζένοα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου