«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΠΟ ΒΕΜΕΡ

Όπως ήταν αναμενόμενο το πρώτο -3 στη βαθμολογία ήρθε για τον Παναθηναϊκό από τον Γενς Βέμερ

«Καμπάνα» σε Παναθηναϊκό από Βέμερ

Όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο η πρώτη καμπάνα για τον Παναθηναϊκό με την αφαίρεση τριών βαθμών από το Πρωτάθλημα ήρθε από τον Γενς Βέμερ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. 

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο τριών ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης προκειμένου να πληρώσει το ποσό καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί ως την πλήρη εξόφληση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου