ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΜΕΡ»

Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως έχουν γίνει πολλές επαφές με την πλευρά του Βέμερ για να βρεθεί λύση, όμως, ο Γερμανός μπακ έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις που του έγιναν!

Παναθηναϊκός: «Αυτή είναι η αλήθεια για τον Βέμερ»

Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, σε δηλώσεις που έκανε το Σάββατο (17/03) υποστήριξε πως δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση από πλευράς του Παναθηναϊκού για να βρεθεί λύση. Συγκεκριμένα τόνισε πως από τον Παναθηναϊκό δεν έκαναν καμία κίνηση συμβιβασμού, με αποτέλεσμα κι η πλευρά του ποδοσφαιριστή μετά την εκδίκαση να επιμένει στην επιβολή ποινών.

Αυτό, ωστόσο, είναι κάτι που διαψεύδεται από την πλευρά του Παναθηναϊκού, αφού όπως λένε οι «πράσινοι» δεν έχει καμία δόση αλήθειας το γεγονός ότι δεν έχει γίνει καμία πρόταση από τους «πράσινους». Από το «Τριφύλλι» αναφέρουν πως έχουν γίνει αρκετές και συνεχόμενες κρούσεις έτσι ώστε να βρεθεί λύση μεταξύ των δυο πλευρών. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» υποστηρίζουν πως στην προτελευταία εκδίκαση, ο δικαστής διέταξε διακοπή για να βρεθεί ο τρόπος καταβολής των 600.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ο Γερμανός αφού ο Παναθηναϊκός είχε την πρόθεση να πληρώσει.

Σύμφωνα με όσα λένε από την ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον Βέμερ να πάρει μια δόση 100.000 ευρώ, (50.000 ευρώ τη μια εβδομάδα, άλλες 50.000 ευρώ τη δεύτερη) και στη συνέχεια οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ. Αυτό ήταν κάτι που δεν δέχθηκε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής και στην τελευταία εκδίκαση έγινε νέα πρόταση από  πλευράς του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά πρότεινε το ίδιο πράγμα, το οποίο μπορεί να υπηρετήσει με βάση την οικονομική κατάσταση στην οποία είναι τώρα το «τριφύλλι», όμως, η πλευρά Βέμερ απέρριψε ξανά την πρόταση. Αυτό που ζήτησε η μεριά του Γερμανού μπακ είναι να πάρει 300.000 ευρώ άμεσα και στη συνέχεια να γίνουν τρεις δόσεις των 100.000 ευρώ για την πλήρη εξόφληση. Οι «πράσινοι» με τα δεδομένα τους στην παρούσα φάση, δεν μπορούν να κάνουν μια τέτοια αποπληρωμή και όλα δείχνουν… αδιέξοδο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου