«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΒΕΜΕΡ»

Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ υποστήριξε πως δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό για να βρεθεί λύση με τον πελάτη του, ενώ έθεσε και σε αμφιβολία το αν μπορεί να υπάρξει «παραθυράκι» από την UEFA για το θέμα της άδειας.

«Δεν έχει γίνει προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό για λύση με Βέμερ»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» μίλησε ο Πάρης Ατλαμάζογλου, δικηγόρος του Γενς Βέμερ κι αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει ο Γερμανός μπακ με τον Παναθηναϊκό. Μια υπόθεση που απειλεί ευθέως με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών τους «πράσινους» και μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, στην οποία δεν φαίνεται να βρίσκεται λύση.

Ο δικηγόρος του Βέμερ τόνισε πως έχει πολλές αμφιβολίες για το πως μπορεί εν τέλει να υπάρξει «παράθυρο» μέσω της UEFA και της διάταξης για το «ειδικό καθεστώς» που μπορούν να βρίσκονται ομάδες και να πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε πως δεν βλέπει καθόλου πιθανή την εξεύρεση λύσης με τον πελάτη του, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει γίνει προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό προς αυτή την κατεύθυνση.

«Τις τελευταίες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας μια προσπάθεια. Πως είναι δυνατόν η ίδια η ΟΥΕΦΑ να έχει επιβάλλει κυρώσεις και την ίδια στιγμή να προβάλλεται ως ισχυρισμός πως σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ θα μπορέσει να παίξει στο εγχώριο Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός; Θα του πει μην ρυθμίσεις τα χρέη σου και παίξε στο Πρωτάθλημα; Δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Στους παίκτες που εκπροσωπώ δεν έχει γίνει κάποια προσπάθεια να βρεθεί λύση. Για τον Βέμερ το ποσό ξεπερνά τις 600.000 ευρώ και δεν έχει δοθεί ούτε 1 ευρώ», είπε αρχικά ο Ατλαμάζογλου και πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως θα γίνει κάθε προσπάθεια από πλευράς θεσμικών οργάνων για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο να πετύχουν το επιθυμητό. Την Τετάρτη εκδικάστηκαν 4 υποθέσεις και όλες είναι για ενεργοποίηση ποινών εκτός αν προλάβει να κάνει διακανονισμό η ομάδα. Για αυτούς που εκπροσωπώ εγώ δεν το βλέπω πολύ πιθανό. Δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση».

Για το αν η δική τους πλευρά έκανε κάποια κίνηση καλής θέλησης, είπε: «Ξεκινήσαμε από Ιούλιο του 2017 και μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί 1 ευρώ για τον Βέμερ, άρα δεν είναι υπεύθυνος ο παίκτης για το αδιέξοδο. Έχουμε βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα. Πολλές φορές μίλησα με τους αξιωματούχους της ομάδας και τους είπα βοηθήστε με για να σας βοηθήσω! Δεν έχω συναντήσει μέχρι σήμερα ποδοσφαιριστή που να μην επιθυμεί το καλό της ομάδας στην οποία έχει αγωνιστεί. Πάντα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Το θέμα είναι οι ομάδες δείχνουν την ίδια διάθεση;».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου