ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Δεν φτάνουν στους «πράσινους» τα ζητήματα που έχουν να λύσουν εκτός γηπέδου, έχουν να αντιμετωπίσουν κι αγωνιστικά προβλήματα.

Πολλά τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Μια ακόμα ημέρα ολοκληρώθηκε στο Κορωπί με τον κατάλογο των απόντων να είναι γεμάτος. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να προπονείται με αρκετούς απουσίες ποδοσφαιριστών, κυρίως λόγω τραυματισμών. Ο Όμρι Άλτμαν συνέχισε το πρόγραμμά του με θεραπεία και γυμναστήριο, ενώ νοκ-άουτ τέθηκε κι ο νεαρός Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που είχε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και έκανε θεραπεία με γυμναστήριο και κάποιες ασκήσεις στο γήπεδο. Μάλιστα, δεν θα παίξει στο ματς του Σαββάτου της Κ20 απέναντι στην ΑΕΚ στο γήπεδο του Γαλατσίου, λόγω αυτού του προβλήματος.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε κι αυτός με θεραπεία και γυμναστήριο, ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έκανε θεραπεία. Ο Γκιγιέρμο Μολίνς για ακόμα μια ημέρα δεν προπονήθηκε, αφού ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν πρόγραμμα βασισμένο σε τεχνικοτακτικές ασκήσεις και παιχνίδι κατοχής ενώ ολοκλήρωσαν με ελεύθερο παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το πρωί στις 11:00. Η προπόνηση αυτή θα γίνει υπό τις οδηγίες του Μπλένταρ Κόλα, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα επιστρέψει την Τρίτη από το ταξίδι του στη Βαρκελώνη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου