ΝΕΟ «ΑΓΚΑΘΙ» ΜΕ ΚΟΤΣΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ένα ακόμα πρόβλημα προέκυψε για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ο Στέφανος Κοτσόλης προχώρησε σε δέσμευση λογαριασμών των «πράσινων»…

Νέο «αγκάθι» με Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει τα οικονομικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό και διαρκώς «σκάει» και κάτι νέο που έρχεται να κάνει ακόμα πιο τραγική την κατάσταση. Η Τετάρτη (14/03) είναι μια ημέρα που έχουν έρθει όλα… στραβά για το «τριφύλλι». Μετά τις εκδικάσεις των υποθέσεων Βέμερ, Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο που μπορούν να επιφέρουν απανωτές αφαιρέσεις βαθμών στο «τριφύλλι» και να φτάσουν την ομάδα ακόμα και στον υποβιβασμό λόγω των τιμωριών από οφειλές, ήρθε ένας ακόμα «βραχνάς» να προστεθεί για τους «πράσινους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κοτσόλης προχώρησε σε δέσμευση λογαριασμών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ληξιπρόθεσμη οφειλή 63.000 ευρώ, από σύνολο 80.000 ευρώ, έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει τα χρήματά του. Όταν, λοιπόν, γίνονται τέτοιες κινήσεις από ανθρώπους που έχουν αναδειχθεί και ανδρωθεί στον Σύλλογο, τότε καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως τα όρια της υπομονής έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Όπως πολύ εύκολα αντιληπτό γίνεται και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην πιο δύσκολη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στην ιστορία του.

Διαβάστε επίσης:

Φουλ για -3 λόγω Βέμερ

Τετραπλός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου