ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ -3 ΛΟΓΩ ΒΕΜΕΡ

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Γερμανού αμυντικού με την απόφαση να αναμένεται τις επόμενες ημέρες-Απίστευτη επίθεση από τον εκπρόσωπο του παίκτη με βαριές κουβέντες

Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για -3 λόγω Βέμερ

Έγινε τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης του Γιενς Βέμες καθώς δεν συνέβη κάτι την τελευταία στιγμή που να μπορούσε να το αποτρέψει και μετά από αυτή την εξέλιξη το -3 στον Παναθηναϊκό από το Πρωτάθλημα φαίνεται να είναι κάτι παράπανω από βέβαιο. Η απόφαση της εκδίκασης αναμένεται να γίνει γνωστή ως την προσεχή Τετάρτη. Το παρών στην όλη διαδικασία έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Άλκης Παπαντωνίου αλλά και ο Βασίλης Κωνσταντίνους, ενώ στην αντίπερα όχθη τον Βέμερ εκπροσώπησε ο Πάρης Ατλαμάζογλου.

«Αν δεν πληρώνει να εξαφανιστεί»

Ο εκπρόσωπος του παίκτη πάντως ήταν εριστικός και επιθετικός προς τον Παναθηναϊκό με εκφράσεις που δεν σέβονται το κύρος του Παναθηναϊκού.
Πιο συγκεκριμένα ο Ατλαμάζογλου κατά τη διάρκεια της εκδίκασης ανέφερε: «Έχω βαρεθεί να ακούω δικαιολογίες και να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό. Έχω και άλλες δουλειές, δεν είναι στην καθημερινότητα μου μόνο ο Παναθηναϊκός. Η διακοπή ευνοεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει περισσότερο χρόνο για να συγκεντρώσει και να δώσει τα χρήματα. Είναι πολύ νωπό το συμφωνητικό που υπογράψαμε και δεν έγινε τίποτα».

Η πλευρά του «τριφυλλιού» απάντησε σε όλα αυτά λέγοντας: «Δεν είναι πράγματα αυτά τι θέλει να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός επειδή έχει κάποια θέματα. Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής που έκατσε στο συμβόλαιό του να διεκδικεί τόσα χρήματα, όταν δεν έχει καν επικοινωνία μαζί μας, δεν μας έχουν φέρει έστω τον ποδοσφαιριστή για να συζητήσουμε μαζί του σημαντικά θέματα που θέλουμε. Δεν έχει επιβληθεί κάποια ποινή ώστε να ενεργοποιηθεί, δεν είναι δυνατόν να ζητάτε να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός για μια τέτοια υπόθεση».

Και η απάντηση του εριστικού δικηγόρου ήταν: «Αν δεν πληρώνει να εξαφανιστεί». Υπενθυμίζεται ότι από τη στιγμή που ανακοινώνεται μια τέτοια τιμωρία, υπάρχει προθεσμία τριών ημερών για να εξοφληθεί η οφειλή και να σβηστεί το μείον τρία.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου