ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ»

Κάθετα αντίθετη η Παναθηναϊκή Συμμαχία με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της κυβέρνησης και του Ιβάν Σαββίδη.

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Είστε στον Παναθηναϊκό, όχι σε πολιτικό κόμμα»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή επ’ αόριστον του πρωταθλήματος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά επιτέθηκε στην κυβέρνηση αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη. Λίγη ώρα αργότερα, η Παναθηναϊκή Συμμαχία με δική της ανακοίνωση στη σελίδα της στο Facebook, εξέφρασε την αντίθεσή της κάνοντας παράλληλα επίθεση και στον Γιάννη Αλαφούζο!

Αναλυτικά:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία υπενθυμίζει στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ότι εργάζεται στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας και όχι σε γραφείο τύπου Πολιτικού Κόμματος.

Στον κύριο Αλαφούζο, ο οποίος επικαλείται τη νομιμότητα (!!!), του υπενθυμίζουμε να εξοφλήσει τους απλήρωτους υπαλλήλους των 800€, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας καθώς και το δημόσιο ώστε να εξασφαλίσει την άδεια για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη SUPER LEAGUE της επόμενης σεζόν και να εγκαταλείψει τα σχέδια του να τον μετατρέψει σε παράρτημα, υποστηρίζοντας αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν ότι μπορούσαν για να τον καταστρέψουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΥΓ: Ευχόμαστε στους προέδρους-ιδιοκτήτες που μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε εδώ και χρόνια τις Κυριακές μας, εξαφάνιση σύντομα από τα ποδοσφαιρικά, οικονομικά και πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας.

ΥΓ2 : Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα, για έναν Παναθηναϊκό, από το να σε ευχαριστεί και να σε συγχαίρει ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου