ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΕΠΟ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση μετά την αναίρεση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για απόφαση που καταλύει κάθε έννοια δικαίου και συνιστά αθλητικό αλλά και πολιτικό σκάνδαλο.

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει κράτος δικαίου, να παραιτηθεί η ΕΠΟ»

Από την πρώτη στιγμή που έγινε το περιστατικό με τον Γκαρθία στην Τούμπα, το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό πήγε στα όσα έγιναν στη Λεωφόρο με τον Ίβιτς πέρσι. Βέβαια, τον ΠΑΟΚ δεν τον αντιμετώπισαν όπως το «τριφύλλι», το οποίο για τους θεατρινισμούς του Σέρβου δέχθηκε μια εξοντωτική ποινή η οποία ενδεχομένως επηρέασε την  πορεία και της  φετινής σεζόν. Στην «πράσινη» ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν πάρει θέση, προφανώς γιατί δεν είχαν και κανένα συμφέρον να εμπλακούν σε μια διαμάχη που αφορούσε πρωτίστως ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ και σε δεύτερο ρόλο την ΑΕΚ, ωστόσο μετά την απόφαση – σκάνδαλο για την επιστροφή των βαθμών στους Θεσσαλονικείς και για διεξαγωγή του ματς με την ΑΕΚ με κόσμο, υπήρξε εν τέλει αντίδραση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της μιλά για απόφαση που καταλύει κάθε έννοια δικαίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα και προϊόν πολιτικής παρέμβασης, ενώ προφανώς μιλά και για σκάνδαλο. Παράλληλα, οι «πράσινοι» ζητούν σαν ένδειξη αξιοπρέπειας να παραιτηθεί η διοίκηση της ΕΠΟ για να σώσει τα προσχήματα…

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη χθεσινή αναιρετική απόφαση  της Επιτροπής Εφέσεων  της ΕΠΟ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός  επισημαίνει  τα ακόλουθα:

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου  οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Να υπενθυμίσουμε ότι  πέρσι σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές  σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα  περισσότερο  οικονομικά την εταιρεία.

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη  ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.

Με τις πράξεις  και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι "παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες  απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 25 Μαρτίου