ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και στο γκολ του Αστέρα μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού με τους Αρκάδες στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ουζουνίδης: «Τα παιδιά προσπάθησαν»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε κάποια πράγματα που θέλαμε, ήμασταν αρκετά φοβισμένοι, είχαμε σχεδιάσει έναν διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης από πίσω, ωστόσο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή, σφιχτή ομάδα. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε τον Κουρμπέλη στο κέντρο για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες.

Δυστυχώς ο αντίπαλος προηγήθηκε σε μια φάση που είχαμε δείξει και δουλέψει στην προπόνηση, είχαμε πει να την προσέξουμε, τα παιδιά προσπαθούν πολύ αλλά οι επιλογές δεν είναι εύκολες. Προσπαθούμε με εσωτερικές αλλαγές να δώσουμε λύσεις, στα υπόλοιπα παιχνίδια περιμένουμε να γυρίσουν κάποιοι παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα.

Τα παιδιά προσπαθούν, σίγουρα δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις ή να πεις κάτι άσχημο, ξέρουν ότι έχουν αδυναμίες, στο δημιουργικό κομμάτι ας πούμε υστερούμε αρκετά. Μας λείπουν παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να ομορφύνουν το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις, αυτοί είμαστε όμως, τα παιδιά προσπαθούν, δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου