ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Στην Αθήνα έρχεται ο μάνατζερ του Λουτσιάνο για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα υπάρξουν κι άλλες επαφές των στελεχών της ΠΑΕ για θέματα που… καίνε.

Παναθηναϊκός: Κρίσιμες συναντήσεις από Δευτέρα

Όπως είχε γράψει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο εκπρόσωπος του Λουτσιάνο έρχεται στην Ελλάδα σύντομα. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού αναμένεται τη Δευτέρα στις 7.30μ.μ. και μετά την άφιξή του θα έχει συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Στόχος είναι να συζητήσουν για τα χρήματα που οφείλονται στον ποδοσφαιριστή αλλά και για τις προθέσεις του ενόψει καλοκαιριού.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα έχει συναντήσεις την ίδια ημέρα, πιθανότατα νωρίτερα, θα έχει συναντήσεις και με τους δικηγόρους των ποδοσφαιριστών που έχουν εκκρεμείς υποθέσεις με τον Παναθηναϊκό. Ειδικότερα με αυτόν του Βέμερ, του οποίου εκδικάζεται η προσφυγή για τις 100.000 ευρώ για την εφορία την ίδια ημέρα, αλλά και με τη δικηγόρο των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ με τους οποίους υπάρχει διάθεση για συμφωνία.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να προσπαθούν να φτιάξουν τον φάκελο για την αδειοδότηση, ο οποίος θα σταλεί στην ΕΠΟ στις 16 Μαρτίου, για να τον δει ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων Γιώργος Δημητρίου και να κάνει διορθώσεις/παρατηρήσεις καθώς ως τις 30 του ίδιου μήνα θα πρέπει να έχει σταλεί ο πλήρης φάκελος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου