ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕ ΒΕΜΕΡ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΑΝΤΕΡ!

Για την ερχόμενη Τετάρτη πήρε τελικά αναβολή η υπόθεση του Γιανς Βέμερ

Παναθηναϊκός: Τελευταία αναβολή με Βέμερ, επίσημη και του Τελάντερ!

Ο πρόεδρος είχε διακόψει προσωρινά την εκδίκαση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα ώστε ο Παναθηναϊκός κι η πλευρά του Γερμανού να συζητήσουν μια αναβολή μέχρι τη Δευτέρα. Τελικά, όπως αποφασίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι δεν θα υπάρξει άλλη...

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση κι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταβάλει και κάποια χρήματα στον παίκτη. Το δεδομένο είναι ότι αν δεν υπάρξει εξωδικαστική συμφωνία τότε η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τετάρτη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πλευρά του Βέμερ είναι ανένδοτη και ζητά όλο το ποσό που φτάνει τις 600.000 ευρώ (500.000 του συμβολαίου και 100.000 η εφορία).

Από εκεί και πέρα, επίσημα αναβολή πήρε όπως αναμενόταν κι η υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε συμφωνία για να βρεθεί εξωδικαστική λύση και να κλείσει το θέμα οριστικά. Η εκδίκαση μετατέθηκε για τις 21 Μαρτίου αλλά όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα έχουν δώσει τα χέρια πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου