ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: «ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σουηδός αμυντικός πριν από το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό

Γιόχανσον: «Ενάντια στις αρχές μου να καταγγείλω τον Παναθηναϊκό»

«Όλοι πεθαίνουν για να παίξουν σε αυτό το ματς. Παραμονές της αναμέτρησης όλοι μιλάνε συνέχεια γι’ αυτό. Οι άνθρωποι τρελαίνονται για το συγκεκριμένο ντέρμπι», είπε αρχικά ο Γιόχανσον, προσθέτοντας πως: «Νιώθω αυτή την τρέλα. Η ζωή είναι φοβερή, δεν υπάρχει τίποτα για να παραπονεθώ».

Για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκό είπε: «Υπάρχουν οικονομικά, καθυστερήσεις στις πληρωμές. Όλοι το αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Ο σύλλογος ωστόσο έχει αποφασίσει να το σταματήσει αυτό και "δουλεύει" για να το λύσει. Στο τέλος θα πάρεις τα χρήματά σου».

Ενώ για το αν τον αγχώνει η κατάσταση αυτή, ανέφερε: «Όχι, όχι απόλυτα. Είμαι πολύ χαλαρός. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι' αυτό. Θα ήταν ενάντια στις αρχές μου να καταγγείλω το κλαμπ και να φύγω. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ, για μένα δεν είναι σωστό να αφήσω την ομάδα όταν έχει προβλήματα».

Όταν δε ρωτήθηκε για το αν σκέφτηκε ποτέ να κάνει προσφυγή, απάντησε ότι: «Όχι. Έχω παίξει στην Άλκμααρ για πέντε χρόνια και δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσω το μέλλον μου, ήρθα εδώ επειδή είναι καλό το ποδόσφαιρο. Αν είσαι υπομονετικός, στο τέλος θα ανταμειφθείς».

 

 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου