ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν πως και πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ζουν για το ντέρμπι στον Παναθηναϊκό!

Πάντα τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχουν ένα ιδιαίτερο χρώμα για τον Παναθηναϊκό σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται η ομάδα. Αυτό το ντέρμπι της Κυριακής το περιμένουν όλοι οι παίκτες πως και πως, διότι ξέρουν ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσουν μεγάλη χαρά στον κόσμο της ομάδας. Εδώ και πολλές ημέρες στα αποδυτήρια συζητάνε οι παίκτες για τα ντέρμπι, που έρχονται και το πρώτο έφθασε.

Το καλό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι, ότι χθες έκανε κανονικά προπόνηση ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που θα είναι στην διάθεσή του για το ντέρμπι της Κυριακής. Επίσης δικαίωμα συμμετοχής θα έχει ο Κουλιμπαλί, που στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα σαν δεξί χαφ είχε καλή απόδοση. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δώσει ρεπό στους παίκτες την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά από σήμερα και μέχρι την παραμονή του αγώνα θα δουλέψει πολύ στην τακτική του ντέρμπι.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου